Onze Waarden

analysis-banking-businesswoman-1451448

Reactiviteit

Actief in Wallonië, Vlaanderen en Groot Hertogdom Luxemburg, stellen wij ons ter uwer beschikking met onze ervaring en grondige marktkennis om te voldoen aan uw behoeften. Wij kennen onze klanten en begrijpen hun noden.


Als echte ondernemer gaan wij voor het beste resultaat.

black-collaboration-cooperation-943630

Nabijheid

De tevredenheid van onze klanten is onze eerste prioriteit.  Het belangrijkste is een langdurige, eerlijke klantenrelatie die we opbouwen en behouden.

Wij hebben aandacht voor onze klanten.

We hechten zeer veel belang aan eerlijkheid.

agenda-calendar-close-up-60032-2

FLEXIBILITEIT

Ons team is zeer luistergericht en past zich telkens aan om zich aan uw noden en normen te voldoen.

Dit om u de beste oplossing aan de beste prijs te kunnen aanbieden.

Onze Missie

Advies

Het aanraden van een gepersonaliseerde oplossing aangepast aan uw behoefte.
Tijdens een eerste afspraak zal een professioneel medewerker een volledige analyse maken van uw telecommunicatie (verkeer) dit volledig op maat, naar u behoefte, om u zo de beste prijskwaliteit offerte te kunnen aanbieden.

Discretie

Integerheid, eerlijkheid en discretie zijn de essentiële waarden bij MyTelecoms.
Wij behandelen uw dossier in alle discretie en volgens de normen. U blijft op de hoogte van alle nieuwigheden en promoties op de markt.

opvolging

Dicht bij onze klanten,

blijven wij ter uwer beschikking om u de beste kwaliteit aan te bieden op lange termijn. Technische vragen, vragen over uw facturen, wijzigingen aanbrengen of een vraag: Mytelecoms begeleidt u en vergemakkelijkt elke stap.

Update

Wij stellen u stipt alle nieuwigheden van de markt voor.
Als officiële partner van Proximus zijn wij steeds als eerste op de hoogte van alle nieuwe informaties. Wij bekijken dus regelmatig uw noden na, om u telkens opnieuw te kunnen laten genieten van de beste aanbiedingen aan de beste prijs.